fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Top vânzări Editura Adenium la Gaudeamus 2015

top vanzari adenium gaudeamus 2015

În perioada 18- 22 noiembrie 2015, Adenium a participat la Târgul internațional Gaudeamus- carte de învățătură cu un program special de evenimente și cu o bogată ofertă de carte.

Pe primul loc în topul vânzărilor s-au situat în acest an două colecții. Este vorba despre Headline, o colecție inaugurată în 2015 dar care a reușit să capteze deja atenția cititorilor, din care au fost lansate două noi titluri: „Dialogul religiilor în Europa unită”, coordonatori Iulia Badea Guéritée și Alexandru Ojică, și „Sfinxul rus. Idei, identități și obsesii”, de Ioan Stanomir.

Pe aceeași treaptă a succesului, dar bucurându-se deja de tradiție vorbim de vânzări de top ale cărților pentru copii editate de Adenium.

Cele mai vândute titluri din acest domeniu au fost: colecția Căsuța fermecată în cadrul căreia s-a evidențiat Adela Dobran cu „Bucuriile iernii”, ilustrate de Anda Cofaru, volumul „Iarna cu Moș Crăciun”, autor Aurora Georgescu, ilustrații de Șerban Andreescu și, bineînțeles, deja binecunoscuta serie dedicată tuturor vârstelor, „O inimă de Broscuță”, de Gheorghe Vîrtosu, ilustrată de Ciprian Ovidiu Dudaș. A încântat copiii făcându-i să-și dorească să o ia cu ei acasă cartea în limba engleză „Sarinne & Elenore and their splendid first adventure”, autor Andreea Chirica, ilustrații de Anda Cofaru (Ansheen).

Volumul „Scrieri (1914-1926)”, de Antonio Gramsci, care inaugurează colecția Biblioteca Gramsciana, s-a bucurat de succes încă de la lansare. În top se înscriu și volumele „Je suis Charlie? Regândirea libertății în Europa multiculturală”, coordonat de Sorin Bocancea, „Castelul din Carpați”, adaptare în benzi desenate după romanul omonim de Jules Verne, dar și colecția Christia, care propune volume atent selecționate, ce cuprind scrieri de spiritualitate ortodoxă.

În cele cinci zile de târg, Adenium a organizat zece evenimente, care au adus în prim plan noutățile editoriale. Toate volumele sunt disponibile în librării și pe site-ul Adenium.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carte eveniment la Editura Adenium: „Scrieri (1914-1926)”, de Antonio Gramsci

Next Article

Revista de cultură contemporană Timpul anunță numărul special din decembrie

Related Posts

Total
0
Share