fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Top vânzări Editura Herald la Bookfest 2016

in_cautarea_fiinteiEditura Herald a fost prezentă în acest an la Salonul Internaţional de Carte Bookfest, ediţia 2016, cu peste 350 de titluri și diverse noutăți editoriale. Ca în fiecare an, cititorii prezenți la târg au fost atrași de titlurile prezentate la standul Herald, titluri care acoperă o paletă largă de domenii: de la autoeducare, dezvoltare personală și spirituală, până la știință, psihologie și filosofie.

Pe primul loc se află „În căutarea ființei”, scrisă de G.I. Gurdjieff. Lansarea volumului a avut loc duminică, invitații fiind Mambet Cantemir (președinte al Institutului Gurdjieff din România) și Bogdan Brumă (traducător).

Pe locul doi s-a poziționat cartea „Un palid punct albastru ”, de Carl Sagan, la lansare fiind prezenți Anca Bontaş (profesor de biologie si vicepreședinte ASUR), Cristian Român (jurnalist de știință), discuția fiind moderată de Alexandru Anghel (senior editor Herald).

Peregrin în centrul lumii”, cel mai recent volum lansat de scriitorul Vasile Andru,  a ocupat locul trei în topul celor mai bine vândute cărți

Volumele „Tratat despre toleranță”, de Voltaire și „Anatomia melancoliei”, de Robert Burton, s-au bucurat totodată de un real succes, completând topul preferințelor cititorilor Herald.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
”Raftul Denisei”

Colecția ”Raftul Denisei”, primii 10 ani

Next Article
ceasuri ieftine

70 de le extra-reducere la ceasuri de la Elefant

Related Posts

Total
0
Share