fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Topul cartilor citite de romani in 2014

Klaus Iohannis, Markus Zusak si Chris Simion sunt autorii preferati de cititorii romani in anul 2014. Topul este transmis de Elefant.

top-autori-romani-2014In anul 2014, romanii au preferat scrierile unor autori celebri, dar si pe cele ale unor persoane publice care au ales sa isi expuna gandurile prin intermediul cartilor. Printre acestia se numara Klaus Iohannis, Andreea Esca, Tudor Chirila sau Dan Puric.

Conform topului realizat de elefant.ro in urma vanzarilor de eBooks, cartea scrisa de actualul presedinte al Romaniei, Pas cu Pas, a fost cea mai cautata si citita scriere in format digital in 2014.

Romanii si-au manifestat dorinta de a afla informatii despre cel care va conduce tara in urmatorii cinci ani, cumparandu-i volumul in zeci de mii de exemplare. Formatul digital a avut cel mai mare succes deoarece ofera acces rapid la citire, imediat dupa cumparare. Pe locul doi in topul celor mai cautate eBooks in 2014 se afla cunoscuta scriitoare britanica E L James cu volumul Cincizeci de umbre ale lui Grey, urmata de proaspat lansata carte a lui Paulo Coehlo, Adulter.

In topul scriitoriilor straini preferati de romani, cea mai apreciata a fost povestea Hotul de carti a lui Markus Zusak, in care autorul expune pe larg povestea de viata a personajului principal – Liesel Meminger. Pe locul doi in acelasi clasament se situeaza populara serie scrisa de E L James – Cincizeci de umbre ale lui Grey, iar pozitia a treia este ocupata de scriitorul brazilian Paulo Coehlo cu cartea Adulter lansata in luna septembrie.

Printre cele mai cautate carti ale autorilor romani pe elefant.ro se numara volumele tiparite ale lui Chris Simion – Ce ne spunem cand nu ne vorbim, Irina Binder – Fluturi si Simona Tache Femeile vin de pe Venus, barbatii de la baut. Romanii care au cumparat volume ale scriitorilor romani au mai avut printre favoriti si cartile lansate de importanti formatori de opinie, precum Andreea Esca, Tudor Chirila sau Dan Puric.

Comunicat de presa PR Steps

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lista Anutei: Zece carti care au fost sau inca sunt interzise

Next Article

Reducerile zilei. 12 ianuarie 2015

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share