fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Topul vânzărilor Grupului Editorial ALL la Târgul Gaudeamus 2019

ALL

Topul vânzărilor Grupului Editorial ALL la Târgul Gaudeamus 2019 a fost dominat de cea de-a XVII-a carte din seria Pisicile războinice. Puterea celor trei. Umbre adânci. Continuă astfel aventurile clanurilor din pădure într-un volum în care îndoiala, boala și trădarea se strecoară în viața pisicilor sălbatice. Primul loc al clasamentului reconfirmă faptul că romanele fantasy Pisicile războinice, de Erin Hunter, bestselleruri New York Times, se bucură de un loc privilegiat și în preferințele cititorilor români de toate vârstele.

Locul al doilea este ocupat de o carte dedicată stilului de viaţă sănătos: Capcanele mâncatului emoțional. Slăbitul: o provocare fizică sau mentală?, de dr. Laura Ene. Autoarea ne împărtăşeşte experiența ei personală și profesională în privința scăderii în greutate și a schimbării stilului de viață.

Volumul Inginerii haosului, semnat de scriitorul și jurnalistul italian Giuliano da Empoli, clasat pe locul al treilea, demonstrează interesul cititorilor pentru jocurile politice de la cel mai înalt nivel. Scrisă în urma unei anchete captivante și inedite, cartea merită un loc de cinste pe lista lecturilor obligatorii pentru toți cei dornici să înțeleagă din ce stofă este croită istoria recentă a lumii occidentale.

Harrison. Manual de medicină, carte de referință pentru studenți și medici, se află pe poziţia a patra în topul vânzărilor de la Gaudeamus. Manualul prezintă aspectele esenţiale ale diagnosticului, ale manifestărilor clinice şi ale tratamentului celor mai importante afecţiuni care se pot întâlni în practica medicală curentă.

Vreau să știu totul. Marile întrebări ale puștilor curioși, locul cinci, a stârnit curiozitatea copiilor şi a părinţilor, care vor găsi în ea răspunsuri clare, în cuvinte atent alese și potrivite pentru vârsta primilor ani de școală.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Moș Nicolae

Reduceri la cărți și jocuri pentru ghetuțele de Moș Nicolae

Next Article
American Black Friday

American BLACK FRIDAY ➛ reduceri de vis la cărți!

Related Posts

Total
0
Share