fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Trăind în izolare redescoperim semnificația cuvântului ÎMPREUNĂ!

La fel ca toți românii, am trecut în ultimele zile prin trăiri transformatoare! Ritmul complex al vieții a încetinit brusc și ne-a readus la esențial, la ceea ce avem cu adevărat nevoie pentru a supraviețui. Nesiguranța pentru ziua de mâine, pentru individ și pentru familia sa, pentru locul de muncă și chiar pentru noi ca societate a devenit un fapt.

Totuși în orice rău, există un bun, iar criza aceasta ne reamintește tuturor să rămânem oameni, să acționăm cu solidaritate și empatie, să fim cu adevărat #ÎMPREUNĂ pentru a ne proteja semenii și a ne salva ca societate.

Echipa Editurii NICULESCU a pregătit cu grijă și în condiții de siguranță, pachete cu cărți, iar astăzi vom trimite câte o carte pentru fiecare pacient afectat de #COVID_19. Pachetele pleacă spre toate spitalele din țară care au pacienți diagnosticați, într-un gest de minim respect pentru oamenii aflați în suferință, prin care ne exprimăm credința că afecțiunea nu este o stigmă. Avem cu toții aceleași nevoi fie că suntem sănătoși, în izolare, carantină sau în spital.

Mesajul nostru se îndreaptă și către medici, atât de profund dedicați vocației profesionale și determinați în salvarea vieților noastre:

#VĂMULȚUMIM !

Comunicat Editura Niculescu

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Mai mult timp pentru citit

Mai mult timp pentru citit - o campanie Editura Corint

Next Article
Alegerea

Recenzie la cartea Alegerea, de Edith Eva Eger

Related Posts
revista UZP
Citește mai mult

Revista UZP nr. 26/2022

Primul aspect care poate fi menționat în legătură cu numărul 26/2022 al Revistei UZP este aria largă de…

Total
1
Share