fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Trei din zece americani citesc acum cărți electronice

Americanii își împart consumul de cărți de mai multă vreme între mai multe formate. Ponderea adulților care au citit cărți tipărite în ultimele 12 luni depășește în continuare ponderea celor care folosesc alte forme, dar 30% dintre ei declară acum că au citit o carte electronică în acest interval de timp, spune un sondaj realizat de Pew Research Center

În general, 75% dintre adulții americani spun că au citit o carte în ultimele 12 luni în orice format, în ultimele 12 luni, o cifră care a rămas în mare parte neschimbată din 2011, potrivit unui sondaj realizat de Pew Research Center. Cărțile tipărite rămân cel mai popular format de lectură, 65% dintre adulți declarând că au citit o carte tipărită în ultimul an.

În timp ce procentele de cititori de cărți tipărite și de ascultători de cărți audio rămân în mare parte neschimbate față de un sondaj al Centrului realizat în 2019, s-a înregistrat o creștere a procentului de americani care declară că citesc cărți electronice, de la 25% la 30%.

Piața eBook-urilor și a AudiBook-urilor este în continuă creșetere și la noi. ratele de adopție se modifică de la un an la altul. Spunem asta și pentru că anul trecut am asistat și încurajat apariția unor platforme extre de interesante și utile prin care putem avea acces, în schimbul unui abonament lunar modic, la sute de cărți în format eBook și audio book.

Cu siguranță cifrele vor crește și la noi în următorii ani, iar piața eBook-urile va deveni una extrem de atractivă pentru toți publisherii.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Wes Anderson

Regizorul Wes Anderson lucrează la o adaptare după Roald Dahl pentru Netflix

Next Article
transport gratuit

Transport Gratuit la orice comandă la Libris

Related Posts

Total
0
Share