fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Tricks or books! Editura Litera invită toți copiii în magazinele Diverta, la sărbătoarea de Halloween!

De Halloween, Editura Litera invită toți copiii în Magazinele Diverta să sărbătorească această zi specială într-un mod amuzant. Înlocuim bomboanele cu alte delicii: cărțile!

Copii, veniți costumați în cele mai înfricoșătoare personaje
și intrebați librarul Tricks or books?
De spaimă, vă va oferi o carte Litera pe loc!

Aceasta sărbătoare “de speriat” va fi folosită drept ocazie pentru a-i aduce pe cei mici în librărie, spațiu frumos și inspirativ care să le dezvolte plăcerea pentru lectură.

Copiii sunt așteptați joi, 31 octombrie, oricând între orele 10 – 22 la următoarele librării din București și Cluj: Diverta Unirii, Diverta Mall Vitan, Diverta Plaza, Diverta Băneasa și Diverta Hubertus Cluj. Evenimentul este dedicat tututor copiilor, însoțiți de un adult (din familie, educatori sau profesori), iar cărțile oferite cadou fac parte din colecția Tom & Jerry.

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, care s-a răspândit în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. În timp, ea a fost preluată de multe popoare din lumea occidentală iar în România a fost adoptată după anul 1989. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă.

Comunicat de presă Editura Litera

tricks_or_books

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carturesti ne invita la evenimentul de lansare a volumului "Mic jurnal cu amintiri", Nadia Anghelescu

Next Article

3 ore pline cu carti bune. 40% reducere la fictiuni

Related Posts

Total
0
Share