fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un autor celebru va da numele unui personaj dupa cel care-i va gasi catelusa pierduta

Dennis_LehaneCunoscutul autor american Dennis Lehane intentioneaza sa ofere un premiu tare neobisnuit persoanei care-i va gasi catelusul ratacit. Lehane a spus ca va da numele unui personaj din viitoarea sa carte dupa cel care i-o va gasi pe Tessa, un simpatic beagle ce a disparut fara urma de la casa familiei sale din Brookline.

Pe pagina sa de Facebook, Lehane a povestit ca Tessa a sarit gardul si ca probabil s-a ratacit. Din pacate, desi este o catelusa care are datele personale securizate intr-un microchip, in clipa “evadarii” nu purta accesoriul cu microchip.

Bineinteles, pentru a ne face sa intelegem drama prin care trece el si ai sai, Lehane o descrie pe Tessa ca fiind o catelusa “desteapta, iute si incredibil de dulce”.

Dennis Lehane este cunoscut si publicului nostru prin romanele “Shutter island” si “Disparuta fara urma”. Cel din urma titlu nu are nicio legatura cu patania catelusei Tessa, fiind o carte publicata in 2011 la Editura Paralela 45.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cu ce carti incepeti anul 2013?

Next Article

Cu revista Joy din ianuarie ai si o agenda chic noua. Pret: 12.99 lei

Related Posts

Total
0
Share