fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un nou bestseller va deveni film – “Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, de John Gray

barbatii-sunt-de-pe-marte-femeile-sunt-de-pe-venus_1_produsBest-seller-ul lui John Gray, publicat in Romania de Editura Vremea, tradus în toate limbile de mare circulaţie, considerat manualul relaţiilor de dragoste din ziua de astăzi, urmează a fi ecranizat!!!

Cartea a ajutat milioane de cupluri să îşi îmbunătăţească relaţiile şi să înţeleagă cât de diferiţi sunt bărbaţii de femei în ceea ce priveşte modul de comportament, nevoile emoţionale şi stilul de comunicare. Oferind sfaturi referitoare la comunicarea fără conflicte şi permiţând cuplurilor să îşi dezvolte intimitatea, acest ghid s-a vândut în peste 7 milioane de exemplare şi a rămas 121 de săptămâni pe lista de bestsellere.

Cartea poate fi comandată aici

În anul 2010, Summit Entertainment şi-a adjudecat drepturile de ecranizare a cărţii “Men Are from Mars, Women Are from Venus”, iar în ianuarie 2011 i-a angajat pe Harry Elfontşi Deborah Kaplan (“Leap Year”, “Can’t Hardly Wait”, “Made of Honor”) pentru a elabora scenariul.

Primul pas în vederea introducerii proiectului în faza de producţie a fost instalarea luiBryan Buckley în scaunul de regizor, iar dacă numele acestuia nu vă sună cunoscut, menţionăm că este vorba despre un debutant în domeniul regiei de lungmetraj, dar care a obţinut zeci de premii în calitate de regizor de reclame publicitare şi scurtmetraje.

Rolul principal feminin din “Men Are from Mars, Women Are from Venus” va fi interpretat de Reese Witherspoon, care tocmai a lansat drama “Mud” la Festivalul de la Cannes. Deşi este însărcinată cu al treilea copil, Reese Witherspoon are foarte multe proiecte pe masa de lucru, cele despre care s-a vorbit cel mai mult fiind drama biografică poliţistă “Devil’s Knot“, drama “Big Eyes“, comedia romantică “Wish List”, musicalul “One Hit Wonders” şi comediile “Pennyroyal’s Princess Boot Camp” şi “Who Invited Her?”.

Sursa articol: comunicat Editura Vremea

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Litera și Disney România vă invită la lansarea Disney Audiobook, o colecție de povești însoțite de CD audio

Next Article

Noi aparitii la CD Press: numere de februarie pentru revistele Terra Magazin, Pipo si Doxi

Related Posts

Total
0
Share