fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un nou volum din Saga Cantec in format paperback: Festinul Ciorilor

Festinul ciorilor, cel de-al patrulea volum din saga Cântec de gheaţă şi foc, este acum şi în format paperback. În curând veţi putea avea toate cele 5 volume, Dansul dragonilor încheiind seria celor 5 volume scrise de George R.R.Martin până în acest moment.

În ceea ce priveşte serialul Urzeala tronurilor, sezonul IV este în plină „construcţie”, producătorii oferindu-ne veşti despre actorii noi din distribuţie şi rolurile pe care aceştia le vor avea. Elizabeth Webstero va juca pe Walda Frey, nepoata Lordului Walder Frey şi tânăra nouă soţie a lui Roose Bolton.

Hafþór “Thor” Björnsson, cel mai puternic om din Islanda, va fi distribuit în rolul lui Mopuntain, Ser Grefor Clegane. Interesantă alegere pentru că acesta nu are deloc experienţă actoricească dar pare că a impresionat pe toată lumea la audiţii.

În acest moment, o parte din filmări se realizează în Croaţia, la Trsteno Arboretum, acolo unde presa a fost invitată pentru a asista la filmări.

Între timp, Emilia Clarke, cea care o interpretează pe Daenerys, a fost desemnată Cea mai Bună actriţă în cadrul SFX Awards, conform SFX Magazine.

Aşteptarea este destul de lungă şi intensă până când ne vom putea reîntâlni cu personajele noastre preferate într-un nou sezon însă realizatorii filmului ne ţin la curent cu toate schimbările care apar de-a lungul filmărilor.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9617003d6&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.nemira.ro%252Furzeala-tronurilor%252Ffestinul-ciorilor-%252528paperback%252529–2187″]Cumpara cartea cu reducere de aici[/button]

festinul_ciorilor

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top 100 literatura contemporana cu pana la 86% reducere

Next Article

Pana la 60% reducere la cele mai bune 100 eBookuri Nemira

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share