fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Vara asta iti cumperi cartile Nemira direct de pe litoral

Editura Nemira dă startul la lectură pe plajă şi la terase, odată cu redeschiderea celor două librării sezoniere din staţiunile Vama Veche şi 2 Mai. În perioada 15 iunie – 31 august, toţi cei care îşi vor petrece concediile sau vacanţele pe litorulul românesc sunt invitaţi să îşi împrospăteze « stocul » de carte direct din librărille Nemira de la malul mării.

Punctele de vânzare Nemira de pe litoral propun cititorilor o gamă largă de noutăţi editoriale, autori străini şi români, oferte pentru toate buzunarele, colecţii de carte apreciate şi multe alte surprize. De la literatură SF & fantasy la literatură poliţistă, de la romane de dragoste la cărţi de istorie şi politică, Editura Nemira are cartea potrivită pentru fiecare şi pentru orice buzunar.

Librăria Nemira din Vama Veche se află la doar câţiva metri de plajă, în capătul principalului drum comercial, şi este deschisă zilnic între orele 10:00 şi 20:30.

Librăria Nemira din 2 Mai este situată pe Aleea Taberei, principalul drum pe care turiştii îl traversează pentru a ajunge pe plaja 2 Mai, şi este deschisă zilnic între orele 8:00 şi 13:00 şi 16:00 şi 20:00.
În curând, Editura Nemira va deschide o librărie pentru pasionaţii de lectură aflaţi în vacanţă la mare, în staţiunea Eforie Nord. Astfel, toţi cei care vor să îşi petreacă timpul liber în compania unei cărţi bune pe şezlong, la plajă, vor avea oportunitatea de a alege dintr-o ofertă generoasă de carte.

Cei care vor face drumeţii prin ţară pot descoperi titlurile Nemira în librăriile din Iaşi (Librăria Nemira Palas Shopping Mall Iași), Timişoara (Librăria Iulius Mall Timişoara, şi Cluj (Librăria Nemira din Iulius Mall Napoca şi Librăria Nemira din Polus Center Cluj).

librarie.vara_1

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Castigi 500 de lei si un pachet de carti la concursul de afise in Campania "Te asteptam in librarie"

Next Article

Volumul „Monarhiile Secolului XXI” a fost lansat la Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share