fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Viaţa a fost a naibii de lungă… şi nici măcar n-am terminat-o”. Courtney Love – Memorii

Courtney_LoveControversata artistă Courtney Love (n. 9 iulie 1964) îşi lansează volumul de memorii pe 1 decembrie, anul acesta. Recunoaşte că i-a fost greu să-şi păstreze un stil unitar în timp ce a scris la carte, motiv pentru care s-a şi folosit de experienţa lui Anthony Bozza, autor recunoscut al cărţilor despre Tommy Lee, INXS, AC/DC, Slash şi Eminem.

Din declaraţiile purtătorului de cuvânt al editurii, dar şi din spusele rokeriţei, s-a lăsat să se înţeleagă că volumul (400 de pagini) va fi cam după modelul de viaţă recunoscut al vocalistei trupei Hole: expansiv, haios, cu „cărţile pe faţă”, dur. Dacă luăm în considerare doar afirmaţia ei din recentul interviu dat revistei Rolling Stone, ne putem face o părere despre carte: „Viaţa a fost a naibii de lungă… şi nici măcar n-am terminat-o”.

Nu ştim cum se va prezenta stilistic acest volum, însă cu siguranţă va aduce destule poveşti inedite din lumea agitată a rockului mondial.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Scriitori străini în China. Cenzuraţi, dar cu banii... daţi

Next Article

50% reducere la 100 super cărți!

Related Posts

Total
0
Share