fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Viața mea, de Charles Chaplin – cea mai vândută carte Nemira la Bookfest 2016

Editura Nemira a avut unul dintre cele mai vizitate standuri și la ediția Bookfest 2016. Prezentă cu noutăți, dar și cu oferte excelente pentru toți cititorii, Editura nemira arată în continuare că știe cum să se prezinte la o manifestare publică. Un mare plus îl acordăm și frumoasei prezențe a Editurii Nemi – imprintul Nemira cu cărți pentru copii. Mai jos găsiți top 10 cele mai vândute cărți Nemira la Bookfest 2016.

Viața meaCea mai vândută carte Nemira la Bookfest 2016 a fost Viața mea, de Charles Chaplin, autobiografia faimosului comic tradusă pentru prima oară integral în românește de Monica Andronescu și apărută în colecția Yorick, cu sprijinul Centrului Cultural Casa Artelor și Sector 3 București.

Locul 2: al doilea volum din seria Outlander, Talismanul, de Diana Gabaldon, apărut în colecția Nautilus, o combinație fascinantă de fantasy și roman istoric, având în centru o poveste de dragoste care depășește orice bariere.

Locul 3: Misterul regelui. Despre scris, de Stephen King, o carte inspirațională despre literatură și scris, presărată cu nenumărate detalii biografice din viața marelui scriitor.

Locul 4: Fata cu toate darurile, de M.R. Carey, cel mai puternic thriller psihologic distopic pe care îl veți citi anul acesta și povestea emotionantă a unei fetițe diferită de toți oamenii din jurul ei.

Locul 5: Marea șansă, de Olivia Manning, primul roman din Trilogia Balcanică, apărut în colecția Babel, o privire necruțătoare asupra Bucureștiului din pragul celui de-al Doilea Război Mondial din perspectiva unui cuplu de britanici.

Locul 6: Sabia destinului, de Andrzej Sapkowski (al doilea volum de povestiri din seria Witcher)

Locul 7: Regina roșie, de Victoria Aveyard (serie Young Adult)

Locul 8: O noapte, Marcovici, de Ayelet Gundar-Goshen, din colecția Babel

Locul 9: Ai uitat să râzi, de Bogdan Munteanu, din colecția Cuaternar de literatură română

Locul 10: E greu să fii zeu, de Arkadi și Boris Strugațki

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
psihoatelier

PSIHOatelier: ÎNDRĂGOSTEȘTE-TE PESTE 3 ANI! Iubește cu ochii deschiși

Next Article
top Adenium

TOP vânzări ADENIUM la Bookfest 2016

Related Posts

Total
0
Share