fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Women of Westminster, de Rachel Reeves. Precursoarele succesului politic.

Women of Westminster”, de Rachel Reeves. Precursoarele succesului politic.  La 100 de ani de când Nancy Astor își câștiga primul loc în Camera Comunelor, Reeves realizează „o biografie a Prlamentului povestită de membrele alese și o istorie alternativă a Marii Britanii, spusă de femeile politice”. Volumul cuprinde inclusiv portretele și acțiunile precursoarelor intrării femeilor în politica Regatului Unit. (The Guardian)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Lecturi irezistibile. Unul dintre volumele creditate cu un mare succes de public în sezonul cald este „Rich People Problems”, de Kevin Kwan. În așteptarea adaptării cinematografice, citiți despre Nicholas Young, care se întoarce la Singapore pentru a-și îngriji bunica grav bolnavă și are surprioza să constate că și restul membrilor familiei gândește la fel. (Cosmopolitan)

Then Again”, de Pat Boran. Poezie curată ca lacrima și tăioasă ca lama. Nu este niciun strop de opulență sau de emfază ori de înflorituri inutile în cele 90 de pagini cu poeme semnate de Pat Boran. Nu veți găsi nici prețiozitate, nici lungi omagii pentru iluștri înaintași trecuți în nemurire. În schimb, poezia intră frontal într-un cămin de bătrâni… (Rte)

Călătorie vizuală în Peru. Ultima apariție editorială semnată de David Bailey este o călătorie prin intermediul imaginilor în fascinantul Peru, cu accente vizuale pe peisaj, modă și portrete. Introducerea estesemnată de Grace Coddington, directorul de creație al „American Vogue”. (CN Traveller)

Tony’s Wife”, de Adriana Trigiani. Refuzul de a fi o victimă. Tony și Chi Chi se întâlnesc, fac o echipă profesională, devin prieteni, apoi soți. Bărbatul reușește să se desprindă de tatăl dominator, dar femeia rămâne prea legată de familia ei. Tony are reacții exagerate la aceste legături puternice, trece de gestul ireparabil, iar Chi Chi refuză să devină o victimă. (idahostatesman)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
RAO

Promoție Libris: reduceri de până la 50% la toate cărțile RAO

Next Article
Corabia magiei

Corabia magiei, de Robin Hobb (Editura Nemira, 2019)

Related Posts

Total
0
Share