fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ziare si reviste noi, numai bune pentru acest weekend

inmedioDesi vremea nu e frumoasa, chioscurile de ziare va aduc informatii noi si fierbinti. Luati ceaiul alaturi de voi si aflati despre ce reviste este vorba.

Toate de mai jos, dar si alte titluri pot fi rezervate si in magazinele inmedio. Maine dimineata cand mergeti la cumparaturi treceti si doar va ridicati revistele preferate. prin rezervarea facuta aveti siguranta ca nu vor fi reviste pe care sa nu le mai gasiti.

Rezerva-ti acum revistele preferate

Viata medicala” aduce informatii de prima pagina despre epidemia tacuta, despre mutarile ce se fac pe piata farmaceutica si multe alte informatii din medicina.

Joy” vine cu idei despre cum poti face shopping pentru vara cu doar 100 de lei, cum poti fi sexi pentru intalnire, care sunt cele sase machiaje delicate, un interviu cu Emma Stone.  Ne ofera si un cadou, o crema de corp.

Libertatea pentru femei” scrie despre secretele machiajului natural, deserturi savuroase, idei pentru tratamente alternative cu drojdie de bere, dar si cu concursul bine cunoscut in care puteti castiga 200 de lei pentru propria povestea. Gazeta ne ofera si o carte cadou, “Otrava perfecta”, de Amanda Quick.

Flacara” vine cu noi informatii din viata culturala si sociala romaneasca.

Formula As” doreste sa ne spuna ca fericirea si linistea o gasim la sat, dar ne povesteste si cateva mistere romanesti, precum si alte articole despre diabet si ce remedii exista, cateva propuneri de leacuri de la cititorii sai si alte noutati interesante.

Elle” propune sa descoperim cum seducatia continua poate intari orice cuplu, care sunt cele 150 de piese pentru o garderoba wow, care sunt secretele parfumului personal si un interviu cu Viktor si Rolf.

Click pentru femei” vine cu informatii despre viata printre straini, cu opt pagini de retete de colectie si cateva povesti ale cititorilor sai.

Fanatik” aduce noutati din viata sportiva.

 

Va multumim.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Atelier de scriere SF cu Michael Haulica si Marian Truta

Next Article

Inserturi si cadouri de la revistele saptamanii

Related Posts

Total
0
Share