fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Zilele Aniversare Litera 2023: 34 de ani de excelență editorială

Zilele Aniversare Litera

Luna mai e luna în care Editura Litera împlinește 34 de ani. De literatură premium. De bestsellere internaționale. De rafinament editorial. De efervescență creativă. De lecturi publice, evenimente editoriale, campanii pentru lectură, cluburi offline și online, platforme dedicate cărților și cititorilor lor, comunități de bibliofili sudate în jurul cuvântului LITERA: începutul tuturor poveștilor, al scrisului și al dialogului niciodată întrerupt între pagină și minte.

Vezi aici ofertele aniversare Litera

Din portofoliul editorial Litera fac parte unele dintre cele mai cunoscute nume din toată lumea: de la Mihail Bulgakov la Svetlana Aleksievici, de la Simone de Beauvoir  la Hanya Yanagihara sau de la Jay Shetty la Barack Obama. Cele mai importante premii internaționale, de la Nobel la Booker și de la Strega la Goncourt sau Pulitzer sunt ilustrate de autori și serii de autor care apar în România sub egida Editurii Litera: Abdulrazak Gurnah, Alice Munro, Amitav Ghosh, Fernando Aramburu, Javier Marias, Richard Flanagan, Maylis de Kerangal, Sandro Veronesi și mulți alții.Excelența editorială, inovația, sincronicitatea cu spațiul creativ internațional, diversitatea canalelor de comunicare și a proiectelor editoriale, precum și seriozitatea cu care Editura Litera își asumă provocări din ce în ce mai extinse rămân valori reper pe care editura  își propune să le perpetueze și să le sărbătorească an de an alături de comunitatea cititorilor din România.

Între 8 și 14 mai, pe litera.ro, au loc evenimente în exclusivitate, care să ne aducă și mai aproape și să celebreze gustul nostru comun pentru cărți care construiesc idee, proiecție, conștiință, orizont, spirit comunitar, sensibilitate și plăcere literară.

Sunteți invitați să luați parte la o serie de întâlniri excepționale care ne țin conectați la ficțiunea de top și la trend-urile globale în domeniul editorial. Iată și lista invitaților care au acceptat cu eleganță să facă parte dintr-o serie de dialoguri importante din punct de vedere cultural și educațional și, nu în ultimul rând, relevante pentru lumea actuală și pentru publicul cititor de pretutindeni:

  • Luni, 8 mai, de la ora 18.00, Shelley Read în dialog cu Ioana Bâldea Constantinescu
  • Marți, 9 mai, de la ora 18.00, Deepti Kapoor în dialog cu Cristina Stănciulescu
  • Miercuri, 10 mai, de la ora 18.00, Beatrice Salvioni în dialog cu Marius Constantinescu
  • Joi, 11 mai, de la ora 18.00, Celeste Ng în dialog cu Marius Constantinescu
  • Vineri, 12 mai, de la ora 18.00, Claire Alexander în dialog cu Ioana Bâldea Constantinescu
  • Sâmbătă, 13 mai, ora 18.00, Jennifer Saint în dialog cu Ioana Bâldea Constantinescu
  • Duminică, 14 mai, ora 18.00, Hans Rosenfeldt în dialog cu Justina Bandol

Nu lipsesc cadourile aniversare pe care le-am pregătit pentru tine. Ești parte din povestea noastră și ne dorim să ne bucurăm împreună, an de an, de calitatea impecabilă a titlurilor pe care le publicăm și de pasiunea ta pentru LITERAtură. În perioada 8-14 mai Editura Litera recompensează comanda fiecărui cititor cu un kit aniversar cadou, format din bestsellerul internațional Viața ca un râu de Shelley Read și un tote bag de colecție, personalizat cu ilustrație realizată de artista Mura.

Pe litera.ro cărțile au reduceri de până la -90% în perioada 8-14 mai.

Comunicat Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Happy Easter

Happy Easter Litera - reduceri până la 70%

Next Article
Neuroleptic

Eveniment editorial Litera: lansarea cărții Neuroleptic, de Dorian Dron

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share