fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Steampunk, geeks și voie bună!

crux publishing

Editura Crux Publishing are plăcerea de a vă invita la o nouă lansare a celui mai bine vândut roman al său în cadrul târgului de carte Gaudeamus 2015!

Publicat în toamna anului trecut  de editura Crux Publishing, romanul Delirul încapsulat a fost lansat oficial în cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus în prezența scriitorilor și oamenilor de cultură Alexandru Mironov, Dan Doboș și Oliviu Crâznic. De această dată, volumul, semnat de cunoscutul autor român de science-fiction și fantasy Florin Pîtea, va face subiectul unui eveniment cu totul special: o lansare Delirul încapsulat în care aducem împreună steampunk-ul, cultura geek și distracția!

Împreună cu prietenii noștri de la Red Goblin avem onoarea de a vă invita sâmbătă, 13 februarie, începând cu ora 16.00, la magazinul lor din București (Strada Colţei nr. 42) pentru a ne întâlni cu autorul și invitatele sale speciale: scriitoarea Ana-Maria Negrilă și coordonatoarea colecției Fantasy din cadrul editurii Crux Publishing, Andreea Sterea.

Delirul încapsulat, primul volum al seriei Cartea cu scoarțe de argint, ferecate, ne invită să ne alăturăm unor personaje memorabile, iar împreună cu ele să luăm parte la o aventură steampunk pe cât de palpitantă, pe atât de amuzantă. Din Gorena și până în Insulele Ducofer, însoțiți de savanți (mai mult sau mai puțin nebuni), agenți secreți, doamne din lumea bună, lorzi și academicieni, mecanoizi și mașinării dotate cu inteligență și limbaj, vom călători purtați pe aripile fanteziei autorului. Nu vă uitați derringer-ul acasă, căci unele aventuri pot fi… periculoase. Și nu lăsați deoparte nici batistele cu care o să vă ștergeți lacrimile de râs, pentru că unele personaje sau situații par desprinse direct din operele lui Terry Pratchett.

Florin Pîtea explorează teritoriul steampunk cu uşurinţa cu care-şi face cititorul să se tăvălească de râs. Gadgeturi animate de aburi, alături de maşinării ciudate populează volumul, ajutându-i sau încurcându-i pe eroi. Strategii bizare care totuşi dau rezultate. O aventură hazlie şi serioasă, pusă în pagină cu un talent incredibil. Pe scurt, Cartea cu scoarţe de argint, ferecate. (Prof. Doc. Ciprian Mitoceanu – scriitor, jurnalist).

Vă așteptăm, așadar, sâmbătă, 13 februarie la magazinul Red Goblin, începând cu ora 16.00, la o nouă lansare Delirul încapsulat. Un eveniment marca Crux Publishing în cadrul campaniei #trăieștefantastic!

Comunicat Editura Crux Publishing

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
EATComics

Lansările EATComics pe luna februarie

Next Article
Mateiu I. Caragiale

Eveniment dedicat unei editii unice a romanului lui Mateiu I. Caragiale, Craii de Curtea-Veche

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share