fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Consiliem cu bookurie…

Sunt momente in care avem chef sa citim ceva, dar nu stim ce. Si atunci incepem sa cautam recomandari de tot felul, intrebam prietenii ce au mai citit in ultima perioada, sau dam repede fuga intr-o librarie pentru a vedea ultimele titluri aparute. Dar, chiar si asa, parca nu este de ajuns…

Pentru a primi cartea care ti se potriveste in acel moment, pune-ne si pe noi la incercare. Spune-ne cum te simti, ce ti-ai dori sa citesti si vei primi din partea noastra, pe e-mail, un raport cu recomandarile noastre personalizate.

In plus, vei avea garantia ca recomandarile noastre vor fi insotite si de cele mai bune oferte ale librariilor online. Daca vrem sa-ti recomandam un titlu, vrem nu doar sa-l citesti, ci sa si te coste cat mai putin.

Suntem contectati permanent la ofertele celor mai importante librarii online din Romania. Daca esti in cautarea unui titlu anume, spune-ne mai jos ce anume nu gasesti si vom incerca sa te ajutam. Cum avem detalii despre cartea cautata iti trimitem un e-mail.

In cazul in care cauti o carte anume, spune-ne numele autorului, titlul cartii si, eventual, editura unde a aparut. Daca avem aceste informatii putem sa-ti oferim repede un raspuns.

    bogdan

    Bookura-te de comentarii

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.