fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Concurs: Cititorul săptămânii #1

Update: în urma numărării like-urilor, câștigătoarea premiului nostru este Marinela Gherghelas. Felicitări tuturor participanților!

Salutare, dragelor și dragilor. De astăzi vă propunem Cititorul săptămânii, o serie de concursuri ce se vor desfășura săptămânal. Pe lângă concursurile pe care le organizăm periodic în parteneriat cu editurile prietene, ne-am gândit să vă oferim posibilitatea să vă și alegeți premiul. Așa că, simplu, participi la concurs și poți câștiga un voucher de 30 de lei cu care sș-ți cumperi o carte sau mai multe de aici. Ce-ți place ție!

Ca și regulament lucrurile sunt extrem de simple:

Pui un comentariu foto la această postare de pe pagina noastră de facebook în care să te vedem și pe tine, dar și ce carte citești acum, îți inviți prietenii să dea like la poza ta și, după o săptămână vedem cine a luat cele mai multe likeuri.

Contactăm câștigătoarea/câștigătorul pe facebook, el alege cartea/cărțile pe care și le dorește (achiziția nu trebuie să depășească suma de 30 lei), cumpărăm și expediem premiul. Simplu, nu? :)

Bineînțeles vrem să se joace corect, așa că fără poze căutate pe net și alte porcărele care ar putea să vă creeze avantaje :)

Câștigătorul acestei prime ediții îl vom afla vinerea viitoare (3 iunie) la ora 12.00. Atunci spunem stop vor și numărăm like-urile adunate de fiecare. Mult succes!

cititorul săptămânii

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
ceasuri elefant

40 de lei extra-reducere la ceasuri (doar azi, 27 mai)

Next Article
seductie la prima vedere

Carti cu Libertatea: "Seductie la prima vedere" de Mia Marlowe

Related Posts

Total
0
Share