fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Lucian Boia despre Eminescu intr-un nou eveniment Humanitas

lucian boia despre eminescuLucian Boia este invitatul celei de-a douazeci si saptea intalniri “Inapoi la argument cu Horia-Roman Patapievici”. Dialogul cu tema “Mitul Eminescu”, care porneste de la cel mai recent volum publicat de Editura Humanitas in seria de autor “Lucian Boia”, va avea loc joi, 26 noiembrie, la ora 19 si va fi gazduit de Institutul Cervantes din Bucuresti. Mihai Eminescu, romanul absolut. Facerea si desfacerea unui mit a fost una dintre cele mai cautate carti de la Targul Gaudeamus, la standul Editurii Humanitas.

“Si mitologia eminesciana, si antimitologia (care nu e de fapt decat o mitologie rasturnata) par a uita ca mai inainte de a fi un mit (construit de altii) Eminescu a fost, a fost cu adevarat, un remarcabil poet. Eminescu poetul e singurul nucleu cu adevaral autentic, in jurul caruia s-a adunat treptat, justificat sau nu, intreaga mitologie.” (Lucian Boia)

Cuma ajungi la eveniment sa-l auzi pe Lucian Boia

Intrarea este libera, in limita celor 108 locuri disponibile. Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0721 973 948 sau pe adresa de email anda.visan@humanitas.ro, pana la data de 26 noiembrie, ora 16.

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Okian prelungeste campania de Black Friday

Next Article

Nemira Black week - inca o saptamana cu carti ieftine

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share