fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Eveniment Humanitas: dezbatere despre volumul colectiv “Si eu am trait in comunism”

Editura Humanitas ne invita la Libraria Humanitas de la Cismigiu sambata, 23 ianuarie, ora 17, la o intalnire cu Victor Rebegiuc, Andrei Cornea, Ioana Parvulescu si Lidia Bodea despre volumul colectiv Si eu am trait in comunism, coordonat de Ioana Parvulescu.

Accesul la eveniment se face pe baza unei rezervari la numarul de telefon 021 311 40 01 sau la adresa de email cismigiu@humanitas.ro, in limita celor 80 de locuri disponibile, pana la data de 23 ianuarie, ora 16.

Si eu am trait in comunism

Viata de zi cu zi din comunism, reconstituita de 95 de autori: scriitori, medici, actori, profesori, ingineri, muncitori etc. Peste 360 de mici povestiri al caror fir rosu e absurdul, iar aici culoarea firului e chiar justificata. Fapte diverse de acasa, de la serviciu, din vacante, de la scoala si facultate, de la munca patriotica, din calatorii. Probleme administrative, dragoste si tot ce mai tine de viata insasi.

Cartea nu contine ideologie si nu porneste de la premise politice. Daca din ea rezulta o concluzie politica sau o voluptate estetica, aceasta e problema intima a cititorului.

Se poate parcurge ca un roman (fragmentele ei se leaga intr-o poveste dramatica), se poate urmari ca un film plin de situatii nebunesti, imposibile, tip Good bye, Lenin!, sau, pentru cei care sufera de nerabdare, se poate zapa.

Te face sa plangi, sa razi, sa gandesti. Intareste memoria si se recomanda in special uitucilor.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
reduceri thriller horror

Prețuri de speriat la cele mai vândute cărți Thriller & Horror

Next Article

45% reducere la mii de cărți. Voucher valabil doar azi, 20 ianuarie 2016

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share