fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

400 de retete din cruditati pentru o viata sanatoasa

retete-din-cruditatiO sănătate bună se poate obţine în primul rând printr-o alimentaţie sănătoasă. Elena Pridie ne spune în cartea sa, Reţete din crudităţi, beneficiile unei diete bazate pe crudităţi. Acest concept, raw-food, a cunoscut o adevărată frenezie în multe locuri din lume. Totuşi, mulţi se înrolează neinformaţi în această mişcare, spune Elena Pridie, care consideră că o dietă raw-food trebuie susţinută şi de preparate termice.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Fgastronomie%252Falimentatie-vegetariana%252Fretete-din-cruditati-pentru-sanatate-pentru-viata-190090.html”]Cumpara cartea de aici[/button]

Cartea ”Reţete din crudităţi” cuprinde 400 de reţete din crudităţi, de la salate, supe, paste, sosuri până la băuturi şi deserturi, toate preparate din legume şi fructe proaspete, nuci şi seminţe. La sfârşitul lucrării există şi un supliment – o secţiune de reţete preparate termic care pot completa un meniu alcătuit în cea mai mare parte din crudităţi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

40% reducere! Confesiunile unui asasin economic (editie de lux), de John Perkins (Editura Litera)

Next Article

Descopera eroinele din cartile propuse de Nemira

Related Posts

Total
0
Share