fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

’50 de minute cu Plesu si Liiceanu’, editie speciala in Libraria Humanitas de la Cismigiu

plesu-liiceanu

Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu revin, intr-o editie speciala, la formatul cunoscut celor ce au urmarit dialogurile duminicale difuzate pe TVR1, 50 de minute cu Plesu si Liiceanu. Intalnirea va avea loc duminica, 4 octombrie, ora 17, in Libraria Humanitas de la Cismigiu si va avea ca tema problema mortii ca orizont al vietii noastre.

Cele 17 dialoguri purtate in fata telespectatorilor, impreuna cu cel pe care il veti putea urmari in premiera in Libraria Humanitas de la Cismigiu, vor fi reunite in volumul Dialoguri de duminica. O introducere in categoriile vietii. Cartea va fi lansata pe 21 noiembrie, la targul Gaudeamus.

Temele dialogurilor precedente au fost: despre speranta, despre prostie, despre invidie si ura, de ce citim, despre frica, miracolul intalnirilor, despre iubire, cum vorbim, despre calomnie, despre toleranta si intolerabil, cei nestiuti, despre trufie, parabole ale raului, parabolele pierderii si regasirii, despre ticalosi si lichele, despre educatie, despre umor.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Profita si tu de reducerea de 35% la Colectia Profit

Next Article

Babbitt, de Sinclair Lewis

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share