fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

A doua ediție a Atelierelor cunoașterii: Istorii cu pălării

Istorii cu pălării

Humanitas Junior vă invită la Librăria Humanitas de la Cișmigiu sâmbătă, 10 martie, ora 11.30, la a doua ediție a Atelierelor cunoașterii: „Istorii cu pălării“, un atelier comico-științific pentru pasionații de călătorii prin istoria lumii.
Modulul este pregătit de actorul Voicu Hetel de la Teatrul „Ion Creangă“, după atlasul Timeline, apărut la Humanitas Junior.

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin Eventbook.

Atlasul Timeline. O călătorie prin istoria lumii deschide o panoramă splendidă pentru cei mici și cei mari. Îi ajută să privească în trecut și să descopere istoria lumii de la Big Bang până în zilele noastre, într-o serie de desene minunate: de la dinozauri la aventura spațială, de la egipteni și romani la huni și vikingi, de la cavalerii medievali până la marii exploratori. Cititorii vor afla, de asemenea, o mulțime de informații interesante despre marii războinici și artiștii celebri, gânditorii greci, apariția scrisului, dinastiile Chinei antice, Vestul Sălbatic, războaiele mondiale, epoca Flower Power și multe altele. Vârsta recomandată: +9 ani.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Așa să crească iarba pe noi

Lansare de carte: Așa să crească iarba pe noi, de Augustin Cupșa

Next Article
Parlamentul în pribegie

Parlamentul în pribegie. 1916-1918. Amintiri, note și impresii, de Grigore Procopiu

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share