fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carte CADOU de la Elefant: Meniuri de primăvară

Meniuri de primăvarăAstăzi Elefant are în meniu o carte despre meniuri :) La cumpărături de minim 99 de le din Targul de Carte Elefant primiți cadou cartea Meniuri de primăvară.

Cartea Meniuri de primăvară iti propune retete delicioase din bucataria romaneasca care, aflata in zona de intalnire a trei imperii, a reusit sa combine finetea vestului cu mirosul si gustul Orientului. Autoarele iti ofera atat preparate de post, cat si retete savuroase pentru meniuri festive. Daca preferi preparatele din peste, cele ovo-lacto-vegetariene sau meniurile usoare, le poti gasi pe toate adunate in aceasta colectie gastronomica de exceptie.

Autoarele Maria Cristea Soimu si actrita Adriana Trandafir iti vor oferi numeroase indicatii in privinta unei alimentatii sanatoase, a importantei antioxidantilor in incetinirea procesului de imbatranire si a luptei vitaminei E impotriva radicalilor liberi. Vei afla astfel care este necesarul de energie si vitamine pentru a te bucura de un organism sanatos si care sunt alimentele ce au in compozitie cantitati importante din aceste vitamine. O atentie deosebita este acordata produselor apicole, semnitelor si nucilor, prezentei fierului in organism precum si a modalitatilor de mentinere a tineretii arterelor.

Vezi aici reducerile din Târgul de carte Elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ezio Manzini

Ezio Manzini vine la București între 9 și 10 mai

Next Article
Șarpele din Essex

Lansare de carte: Șarpele din Essex, de Sarah Perry

Related Posts

Total
0
Share