fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Netflix, în febra achizițiilor de carte

Netflix

Netflix, în febra achizițiilor de carte. Netflix a cumpărat zeci de cărți și povești în 2018, colecții de povestiri, romane, toate fiind destinate adaptărilor pentru micul ecran. Planurile de viitor includ ecranizări în serie după „Button Man”, de John Wagner, „I’m Thinking of Ending Things”, de Iain Reid, „Pashmina”, de Nidhi Chanani, sau „The Willoughbys”, de Lois Lowry. (Publishers Weekly)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

The Last Leonardo”, de Ben Lewis. Secretele celei mai scumpe picturi a lumii. În 2011 era descoperită o mică pictură renascentistă intitulată „Salvator Mundi”, care îl înfățișează pe Hristos. S-a dovedit a fi mai mult decât o lucrare de da Vinci: a devenit cea mai scumpă pictură a lumii. (The Guardian)

Poemele lui Daphne du Maurier, descoperite întâmplător. La 30 de ani după moarte, se părea că opera lui Daphne du Maurier și-a epuizat secretele. Dar recent, într-o ramă, au fost descoperite cu totul întâmplător poemele dinainte de crearea celebrului personaj Rebecca, scrise în anii 1920 și dând la iveală primele semne ale explorării temei sexualității. (Times)

Bingo în varianta carte. În nord-vestul Angliei a apărut un nou fenomen: Bingo în varianta carte. Participanții sunt încurajați să-și folosească bibliotecile într-un concurs cu premii de până la 200 de lire sterline, la 25 de categorii. (The Book Seller)

On the Come Up”, de Angie Thomas. Echilibrul din mijlocul faimei. După povestea emoționantă din „The Hate You Give”, a venit vremea ca personajul Brit să-și propună să devină un rapper încă mai celebru decât tatăl său, o adevărată legendă locală, iar acest lucru să i se și întâmple. Odată cu faima, însă, devine tot mai dificilă păstrarea echilibrului interior. (Scotsman)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Dublin

Tombolă Libris: Câștigă un city break de 4* la Dublin!

Next Article
RAO

Promoție Libris: reduceri de până la 50% la toate cărțile RAO

Related Posts

Total
0
Share