fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Actorii Teatrului National din Sibiu duc arta in Polonia 

teatru sibiu-in-poloniaTeatrul Naţional „Radu Stanca“, din Sibiu, prezintă miercuri, 13 martie, ora 19:00, spectacolul „Călătoriile lui Gulliver“. Evenimentul are loc în cadrul celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului Internaţional de Piese Plăcute şi Neplăcute din Polonia (XIX Międzynarodowy Festiwal Sztuk Przyjemnych i Nieprzyjemnych).

„Călătoriile lui Gulliver“ a avut premiera pe 26 mai 2012, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Producţia este un proiect cultural demarat în parteneriat cu Festivalul Internaţional de la Edinburgh şi finanţat cu sprijin de la Administraţia Fondului Cultural Naţional. Seria de exerciţii scenice coordonate de regizorul Silviu Purcărete îşi propune o abordare inedită a romanului lui Swift, în care fantezia se împleteşte cu o aspră satiră politică.

Având ca suport o partitură originală semnată de compozitorul irlandez Shaun Davey, creatorul suitei muzicale pentru „Vocile din Cimitirul Vesel”, producţia lui Silviu Purcărete reuneşte aspecte sociale şi culturale ale lumii din jurul nostru. Acesta este cel de-al optulea spectacol montat de Silviu Purcărete pe scena Teatrului Naţional din Sibiu.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Romane SF foarte interesante, dupa care s-au facut niste filme si mai interesante

Next Article

"Vorba de cultura"

Related Posts

Total
0
Share