fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Adina Rosetti lanseaza in Diverta Baneasa cartea pentru copii “Domnisoara Poimaine si joaca de-a Timpul”

dra_poimaine_lansareDiverta și Curtea Veche Publishing  îi invită pe cei mici luni,10 martie, de la ora 10.30 în Diverta din Băneasa Shopping City la lansarea volumului Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul, semnat de Adina Rosetti.

Cartea se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani şi îşi doreşte să răspundă, într-o manieră ludică şi creativă, întrebărilor pe care le pun cei mici despre timp. Domnul Azi, bătrâna doamnă Ieri, domnişoara Poimâine, vrăjitoarea Niciodată şi spiriduşul Vreodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Ideea de a scrie această carte i-a venit autoarei după ce fetița sa a început să pună întreări precum: “De ce azi e azi şi cum se transformă în mâine?“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină?“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“. La aceste întrebări le va răspunde Adina Rosetti copiilor luni, într-o întâlnire sub forma unui atelier creativ susținut împreuna cu Cristiana Radu, cea care cu măiestrie a ilustrat cartea.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://bit.ly/1jUu3m7″]Cumpara cartea cu reducere si transport gratuit[/button]

Dacă Diverta și autoarea se vor ocupa de buna dispoziție a celor mici, Delicatese Florescu le va îndulci copiilor momentele petrecute la lansare.

Născută primăvara, în oraşul cu salcâmi, Adina Rosetti a umplut în copilărie caiete cu compuneri despre extratereştri, a aterizat din greşeală la o facultate economică şi a devenit apoi scriitoare şi jurnalistă. A scris articole, reportaje şi poveşti pentru Dilema Veche, Time Out, Elle, Esquire, BeWhere, Formula As, Unica şi alte publicaţii. Este autoarea romanului Deadline (2010, 2011) publicat la Curtea Veche Publishing şi apărut în Franţa la editura Mercure de France (2013). În timpul liber inventează poveşti pentru cei doi copii ai ei, Clara (8 ani) şi Anton (3 ani), şi stă cu nasul în cărţi.

Ca toți copiii, Cristiana Radu s-a jucat de când se știe cu creionul, hârtia și poveștile. Spre deosebire de majoritatea adulților, ea încă nu s-a oprit. A absolvit secția de pictură și apoi un master în arte vizuale, în 2006, la Universitatea Națională de Artă București.  În prezent explorează cărările artei vizuale contemporane cu aceeași plăcere cu care trasează în continuare pe hârtie personaje și povești, decorează camere pentru copii sau ține ateliere de desen pentru mari și mici.

Comunicat de presa Diverta

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cartile din Top 100 Amazon au reduceri de pana la 50%

Next Article

Noutati la chioscuri: revistele de astazi, 6 martie 2014

Related Posts

Total
0
Share