fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Adriana Saftoiu se intalneste cu cititorii la noul Diverta din Piata Romana

Afis_Cronica-de-CotroceniDiverta și Editura Polirom invită cititorii joi, 4 iunie, de la ora 18.00, în noul magazin Diverta din Piața Romană, nr. 5, lângă clădirea A.S.E., la întâlnirea cu Adriana Săftoiu, autoarea mult discutatei cărți Cronică de Cotroceni. Evenimentul va cuprinde o sesiune de autografe și o discuție în care autoarea va răspunde întrebărilor celor prezenți.

Cartea Cronică de Cotroceni s-a lansat la târgul de carte Bookfest 2015 și a stârnit polemici încă de la apariție, trezind interesul cititorilor pentru culisele vieții de la Cotroceni. Adriana Săftoiu povestește experiențele și controversele prin care a trecut în perioada colaborării sale cu fostul președinte Traian Băsescu din poziția de Purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale. Tirajul inițial al cărții a fost epuizat în doar câteva zile, iar varianta electronică a cărţii a înregistrat recorduri de vânzări.

„Prima mea zi la capătul a zece ani de colaborare cu Traian Băsescu a fost vineri, 30 martie. Dimineața a sunat telefonul. Nu îmi era greu să-mi imaginez cine ar fi putut să fie. N-am răspuns. În sfârșit, eram liberă de contract. Apoi, telefonul a sunat din nou. «Te caută Președintele», m-a informat bine cunoscuta voce de la secretariat. «Nu mai lucrez la Cotroceni. Poți să-i spui că nu am răspuns la telefon.»” (Adriana Saftoiu)

Adriana Săftoiu a fost consilier al Președintelui României și purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale în perioada 2004 – 2007 și membru în Parlamentul României, de unde, în ianuarie 2012, și-a dat demisia de onoare. În prezent este managerul propriei firme de P.R. și comunicare. A mai publicat cărțile Vocile puterii. De vorba cu purtătorii de cuvânt (2007) și Jurnal de campanie (2009).

Diverta continuă astfel în noul magazin din Piața Romană de lângă clădirea A.S.E., seria întâlnirilor cu autori cunoscuți, după lansarea de carte avută cu Dan Puric, și vine în întâmpinarea tuturor clienților care îi trec pragul în prima lună de la deschidere cu 15% reducere pentru orice produs cumpărat.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lista Anutei: Zece carti perfecte pentru cei mici

Next Article

Adenium sărbătorește copilăria oferind cărți de poveste la jumătate de preț

Related Posts

Total
0
Share