fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Alege cultura cu Roots Revival si Carturesti

Roots Revival Romania este proiectul celor 7 muzicieni din 7 țări, care, după o călătorie de 7 zile prin Maramureș, se întâlnesc pe scena Sălii Radio, într-un concert de final, în care reinterpretează muzica tradițională din România. Concertul va avea loc luni, 19 august la Sala Radio din București.

Împreună cu Librăriile Cărturești, Roots Revival Romania provoacă publicul bucureștean să aleagă cultura. Astfel, cei care vor face cumpărături din Libraria Cărturești Verona (strada Arthur Verona 13-15) în acest weekend (sâmbătă sau duminică – 17-18 august) pot primi una din cele 100 de invitații duble la concertul Roots Revival Romania, de luni, 19 august.

Roots Revival Romania este un experiment intercultural, care îndeamnă la întoarcerea la rădăcini și la cultură, inițiat de Asociația Interculturală de Tradiții, în coproducție cu Radio România și TVR 2, sprijinit de Ambasada Libanului, Ambasada Armeniei, Culture Ireland și Cărturești. Biletele la concert sunt disponibile prin Rețeaua Eventim și pe www.eventim.ro.

Mai multe despre Roots Revival Romania puteți afla aici: https://www.facebook.com/RootsRevivalRomania.

Sursa articol: blog Carturesti

invitatie

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri mari la Colectia "Carti esentiale" de la Litera

Next Article

A trei oprire a caravanei libris: 1518 titluri cu reduceri intre 25% - 87%

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share