fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Alessandro Baricco, invitat de onoare al Festivalului International de Carte Transilvania

Alessandro Baricco
Foto: Radu Sandovici

Dupa vizita din luna mai de la Bucuresti, in cadrul aniversarii de 10 ani a colectiei „Raftul Denisei“, atunci cand si-a lansat cel mai recent roman din 2015 tradus in colectie, Mireasa tanara, scriitorul italian Alessandro Baricco revine in Romania, de data aceasta la Cluj, ca invitat de onoare al Festivalului International de Carte Transilvania.

Alessandro Baricco va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei de Muzica „Gheorghe Dima“ si al Universitatii Babes-Bolyai vineri, 7 octombrie, ora 12, in sala Aula Magna din cladirea centrala a UBB (Str. M. Kogalniceanu nr. 1, et. 2).

Sambata, 8 octombrie, de la ora 17, Alessandro Baricco se va intalni cu cititorii clujeni, in cadrul unei conferinte gazduite de Universitatea Babes-Bolyai in Sala Auditorium Maximum (Str. M. Kogalniceanu nr. 3), care va fi urmata de o sesiune de autografe.

Alessandro Baricco este unul dintre cei mai importanti scriitori italieni. A debutat in literatura in 1991 cu romanul Castele de furie (Castelli di rabbia; Humanitas Fiction, 2007) si a devenit in scurt timp unul dintre cei mai cititi si iubiti scriitori din Italia.

Vezi aici toate cartile scrise de Alessandro Barrico publicate in Romania.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Mineral

Romanul Mineral a primit marele trofeu al revistei Știință și Tehnică

Next Article

Atelierul de Scriere Creativă în SF & Fantasy, ediția a 4-a

Related Posts

Total
0
Share