fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Antologia “Cafea cu gheata” de Parmena Zirina va fi lansata la Brasov

cafea-cu-gheataVineri, 14 Noiembrie, de la ora 14:00, Libris ne invita la Libraria St. O. Iosif pentru a lua parte la prezentarea volumului “Cafea cu gheata” scris de Parmena Zirina. Invitatii acestui eveniment sunt Sever Gulea, Clarisa Iordache si Alexandru Ioan Despina.

Cumpara cartea acum cu reducere si transport gratuit

Despre carte:

“Cafea cu gheaţă” te poartă pe nevăzute prin vortexuri ameţitoare, ce deschid înaintea cititorului, lumi paralele: cea a satului transilvănean, învăluit în aromele primelor lecţii de viaţă, cea a unei lumi întortocheate, a iubirilor neînţelese şi consumate mai mult sau mai puţin sub formă de salate grăbite, pentru ca, mai apoi, încununarea unui succes literar să deschidă o ultimă uşă, direct către sufletul autoarei, într-un dialog simultan. […] Nu ştiu dacă ar fi un condiment mai potrivit în faţa drumului unei vieţi, decât o cafea cu gheaţă. O alăturare desăvârşită între arome atât de diferite şi puternice, un melanj siamez al unor simţuri şi idei, împletite până la confundare, cu calea fiecărui om care şi-a propus, măcar o dată, să se ridice mai sus decât condiţia sa. Asta este viaţa văzută prin ochii Parmenei Zirină: o cafea cu gheaţă! Măsura perfectă…echilibrul între negrul intens al cafelei proaspăt răşnite şi două cuburi care se topesc încet, sub intensitatea căldurii, cuburi ce nu sunt altceva decât două principii, amestecându-se unul într-altul, într-un ocean opac şi totuşi, plin de esenţă, până în străfundul venelor.” – Clarisa Iordache

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O noua carte romantica cu Libertatea pentru femei: "Prieteni pentru totdeauna"

Next Article

Black Friday la Colectiile Adevarul

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share