fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Asociatia Curtea Veche la Trikids Challenge: cum poti sustine lectura prin sport

Cover_Facebook_revizuit

La nivel national, peste o treime dintre tineri au dificultăți de înțelegere a ceea ce citesc, în vreme ce un sfert dintre copii sunt obezi. Încercând să rezolve problema lecturii în rândul celor mici, Asociația Curtea Veche a găsit o soluție creativă ce promovează în același timp sportul în familie. Astfel, reprezentanții Asociației, printre care și familia jurnalistei Andreea Esca, vor alerga pe 1 noiembrie la Trikids Challenge 2014.

Reprezentanții Asociației Curtea Veche (familia Eram, echipa Trii Moldoveni și familia Stoica) participă la Trikids Challenge 2014, proba Family Fun Run, pentru a strânge fonduri dedicate promovării lecturii în rândul copiilor din mediile defavorizate.

Oricine poate susține cauza pentru care aleargă cele trei familii prin donații online pe platforma http://asociatiacurteaveche.galantom.ro. Pentru fiecare 2 euro donați, un copil din mediul rural poate fi integrat în programul național de lectură “Cărțile copilăriei”, prin care Asociația Curtea Veche realizează donații de carte și creează cluburi de lectură în comunitățile din medii defavorizate.

“Știu că există mii de copii care și-ar dori să se piardă în povești, dar care n-au acces la cărți. Găsesc programul național de lectură “Cărțile copilăriei”, propus de Asociația Curtea Veche, o idee extraordinară și vreau să particip alături de familia mea la înființarea a cât mai multe cluburi de lectură în țară, unde profesori pasionați să-i învețe pe cei mici să iubească literatura. Vom alerga în familie la proba Trikids Family Fun Run pentru Asociația Curtea Veche și copiii care își doresc să citească și nu au posibilități”, declară Andreea Esca, jurnalist și fundraiser Asociația Curtea Veche.

Puteți urmări evoluția reprezentanților Asociației Curtea Veche la Trikids Challenge 2014 – Family Fun Run și realiza donații online urmărind link-urile:

Evenimentul Trikids Challenge 2014 este organizat de Smartatletic și are loc pe Stadionul Național de Rugby “Arcul de Triumf” din București.

“Cărțile copilăriei” este un program național de lectură realizat de Asociația Curtea Veche drept soluție la principalele probleme ale copiilor cu vârsta între 8 și 14 ani din țara noastră: analfabetismul și dificultățile de înțelegere a textelor. Asociația Curtea Veche își desfășoară activitatea sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principelui Nicolae al României.

Comunicat de presa Editura Curtea Veche Publishing

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Endgame" de James Frey, de maine la eMAG

Next Article

Carti ieftine: ai vazut noile reduceri la cartile Elefant?

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share