fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Astazi se lanseaza cartea despre SOULDRAMA – INFOMETEAZA EGOUL, HRANESTE SUFLETUL! de Connie Miller

Coperta-Infometeaza-egoulCartea autoarei Connie Miller este un material cultural care merita sa ajunga spre cititorii interesati de metode alternative care combina evaluarea psihologica cu intentia de a pasi pe o calea a dezvoltarii spirituale. Autoarea este terapeut si creator al acestei metode de granita prin care multi oameni isi gasesc scara de evolutie catre o stare de bine si echilibru.

In numele celor care poate au nevoie de conceptele oferite de aceasta carte va invitam sa ne mai sprijiniti cu o ultima zi de atentionare si informare despre aceasta lansare de carte!

Connie Miller va fi prezenta in aceasta seara la lansare cartii si va vorbi cu cei prezenti despre cele Sapte Porti catre vindecare, despre ce avem nevoie ca sa mergem inainte, de ce anume are nevoie egoul de la suflet, creativitate, incredere si conectare la o sursa superioara de echilibru si pace.

Intalnirile propuse de editura Herald sunt subiecte pe care uneori avem tendinta de a le privi ca facand parte dintr-o cu totul alta sfera de activitate, pentru alti oameni, pentru cautatori: dar uitam ca noi toti suntem cautatori de echilibru, belsug, creativitate, serenitate! Autoarea Connie Miller este incantata sa intalneasca pentru prima data public romanesc interesat de dezvoltare interioara.

Intrarea la eveniment este libera!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Razi cu lacrimi la filmele cu Norman - o noua colectie de 5 DVD-uri

Next Article

"Lumina dintre oceane", de M.L. Stedman (Editura Polirom)

Related Posts

Total
0
Share