fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Astrele si oamenii de stiinta au decis: 2015 va fi anul Science Fiction

Foarte frumos mesajul de inceput de an al prietenilor de la Editura Nemira. Desi acum cateva zile incercam si noi sa deslusim ce ne vorbesc astrele, nu am sesizat aceasta importanta nuanta, cum ca acest an va fi unul SF. Sincer, de domeniul fantasticului mi s-au parut si multe zile din anul trecut, cu siguranta vor fi si in acest an. Dar sa fie tot anul… :) Acum inteleg de ce mi-am incheiat anul 2014 citind dintr-o carte scrisa de Asimov… probabil astrele ma antrenau pentru un 2015 SF asa cum ni-l promit si cei de la Nemira.

Vor fi, cu siguranta, multe lansari, titluri noi, dar si evenimente create in jurul cartilor Nemira. Merita sa le asteptam cu bratele, inima si mintea deschise. Spor la citit!

Atat stiinta cat si astrele au hotarat de comun acord ca anul 2015 va fi pur si simplu science-fiction. Va propunem sa dati curs acestui trend cu titlurile science-fiction si fantasy ale editurii Nemira: acestea au acum aici pana la 45% reducere!

anul-SF

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment Humanitas: Ioana Parvulescu, poeme si pagini inedite de jurnal

Next Article

Nu rata lichidarile de stoc de la elefant. 50% reducere la orice carte!

Related Posts

Total
0
Share