fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Hai sa vedem ce ne zic zodiile la inceput de an :)

Chiar nu sunt un impatimit al zodiilor, datului in bobi sau alte chestiuni d-astea ce-mi par nepamantene. Dar trebuie sa si recunosc ca sunt foarte curios din fire si ori de cate ori am ocazia trag cu ochiul sa vad ce-mi mai zic astrele.

Cred ca in povestea asta cel mai important lucru este sursa de unde ne procuram informatia. Inteleg si componenta stiintifica a zodiacului, poate si pe cea mistica, insa nu pot sa nu rad maxim atunci cand iau o zodie la intamplare si-i citesc cele “scrise in stele” din mai multe surse. E o terapie buna, o recomand cu drag. O sa va distrati sigur. Contradictiile sunt atat de mari, incat te face sa si crezi ca autorii textelor sunt intr-un razboi permanent, cauta sa-si dea cu zodiile in cap, doar doar ar convinge publicul ca ei sunt detinatorii adevarului. Absolut. :)

Nu ascund insa nici faptul ca sunt si carti foarte interesante despre zodii, folositoare chiar, cum sunt si cele de aici. Nu stiu daca scrie in horoscop, dar daca alegeti sa cumparati astazi o carte aveti si transport gratuit :) Daca sunteti pasionati de astfel de lecturi, primele zile ale anului sunt si cele mai recomandate. Avem disponibilitatea de a primi orice fel de informatie, stim ca avem un an intreg in fata in care putem schimba pe ici pe colo, dar ne si putem schimba.

Pe tine te influenteaza in vreun fel citirea horoscopului?

bogdan
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Seria completa "Sven Hassel" cu 50% reducere

Next Article

Reducerile zilei. 4 ianuarie 2015

Related Posts

Total
0
Share