fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Tablouri si decoratiuni cu licheni – cadouri nemuritoare pentru cei dragi

tablouri licheni

Tentati mereu sa pornim in goana dupa gadget-uri performante, uitam deseori ca ele nu pot inlocui amintirile, trairile noastre personale si, mai ales, fiinta. Dar cum ar fi sa ne orientam catre cadouri cu personalitate, care sa faca diferenta intre alegerea personala si alegerea altcuiva? Cadouri nemuritoare pentru cei dragi, care sa fie utile si dorite de catre cei din jurul nostru.

O solutie autentica, care sa reflecte intru totul personalitatea noastra si a celor pe care ii vizam cu o astfel de atentie? Tablouri licheni, personalizate, pastrate cu sfintenie pretutindeni in amintiri, care transmit emotii unice de fiecare data cand sunt zarite si admirate. Aici, valoarea nu conteaza, ci mai degraba povestea din spatele lor.

Decoratiuni cu licheni, daruite din suflet

Fiecare om este special in felul sau. Cadourile ar trebui sa poata spuna si ele aceasta poveste pentru fiecare dintre noi si, mai ales, despre cei la care ajung. Decoratiunile cu licheni daruite din suflet pot provoca atata emotie cat nu poate cuprinde intreg Universul. Si asta, pentru ca oamenii fac diferenta, nu clasa sociala sau rolul lor in familie.

Iar daca stam sa ne gandim mai bine, cine „s-ar opune” unui tablou cu stil, personalizat cu natura antistatica, aranjamente florale si peisaje 3D confectionate din licheni, frunze stabilizate si flori nemuritoare astfel incat sa aiba o durata de viata mare si sa nu necesite ingrijire? Simfonie de culori create de sentimente, tablourile si decoratiunile cu licheni (ceasuri functionale, rame foto, copacul vietii, etc.) lasa o amprenta puternica in design-ul oricarei locuinte si se „cuibaresc” in sufletul oricaruia dintre noi.

Tablouri licheni, un minim intretinere

Arata spectaculos, aduc un plus de prospetime in orice incapere, nu cer o atentie deosebita si sunt atat de benefici pentru sanatate, purificand aerul. Putina lume stie cat de usoara este ingrijirea unor tablouri sau decoratiuni cu licheni.

Conditiile necesare pentru mentinerea prospetimii sunt minime, iar cu putina grija, oricine le poate asigura bunastarea:

  • nu au nevoie neaparat de lumina, fiind potrivite chiar si in baile fara fereastra;
  • se tin departe de lumina directa a soarelui sau alte surse de caldura, pentru a nu se usca;
  • se tin in spatii cu minimum 40% indice de umiditate, pentru a-si pastra caracteristicile;
  • nu necesita udare si nici aspirare

Prin intermediul lor, putem crea cadoul perfect pentru persoanele dragi din jurul nostru. Idei sunt nenumarate. Fie ca vizeaza familia, prietenii, cunostintele sau mediile cu care interactionam deseori (scoli, licee, spitale, saloane de infrumusetare si nu numai), putem imortaliza in tablourile sau decoratiunile cu licheni momente speciale, fotografii decorate cu personalitate, mesaje pentru cei apropiati sau orice forma de afectiune pe care dorim sa o transmitem mai departe.

Nimeni nu traieste o vesnicie. De ce sa nu traim clipa, sa o imortalizam si sa o transpunem in cadouri nemuritoare, daruite din inima, pline de rafinament si personalitate?

Articol sponsorizat

bogdan
Total
8
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Paul Kenyon

Eveniment Litera: Paul Kenyon la București

Next Article
Noaptea lungă a Reducerilor Litera

Noaptea lungă a Reducerilor Litera - cărți cu până la 75% reducere

Related Posts

Total
8
Share