fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ateliere de creatie pentru copii de la Carturesti si Studio Creativ

DSC02075-300x300Studio Creativ și Librăria Cărturești îi invită pe copiii de 6-12 ani la noile ateliere de creație Povești despre copilărie. Cei mici vor descoperi universul copilăriei de altădată, ilustrat în câteva dintre cele mai îndrăgite texte pentru copii, scrise de autori români: Amintiri din copilărie, de Ion Creangă, dl Goe, de I.L.Caragiale, Cel mai mare Gulliver, de Gellu Naum. După lectura fragmentelor alese și partea de documentare vizuală (proiecții de imagini) copiii vor ilustra povestea în diverse tehnici, combinând grafica, pictura, și colajul.

În zilele de 1 și 2 iunie vom sărbători ziua copiilor printr-un atelier dedicat portretelor de copii, inspirat de creațiile lui Nicolae Tonitza.

Programele se adresează copiilor în vârstă de 6-12 ani și se desfășoară sub forma unui modul de patru ateliere, sâmbăta, de la ora 11.00, pentru copii de 6-8 ani și duminica, de la ora 15.00, pentru copii de 9-12 ani.

Vezi aici programul atelierelor

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cadou de la Nemira: 50% reducere pentru cei nascuti in luna mai

Next Article

Aniversare pe Strada Fictiunii. Castiga un bilet la teatru

Related Posts

Total
0
Share