fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

„Baiuteii” – cartea discutata la Pop-up Stories Club

pop-up_stories_club_2

Cartea aleasa pentru a doua intalnire a clubului de lectura este Baiuteii, de Filip Florian si Matei Florian, iar invitatii cu care vom vorbi pornind de la ea sunt Robin Proca si Vladimir Proca, de la Robin and the Backstabbers. Pop-up Stories Club are loc marti, 12 mai, de la 19:00, in mansarda Lente din str Arcului nr 8, Bucuresti. Intrarea e 20 lei, dar gratuita pentru studenti.

baiuteiiDe data asta, e clar, ne-nvartim in jurul fratilor. Fratii muzicieni ii citesc pe fratii scriitori inainte de intalnire. Spectatorii o pot face inainte sau dupa, pana la urma important e sa se intample, treaba noastra e sa le facem pofta de citit. Mai ales ca editia noua, din colectia Top 10+ a editurii Polirom, are un pret foarte mic.

De ce a ales moderatoarea Georgiana Serban tocmai Baiuteii?Vine vara, asa ca fara sa vrem ne gandim cu nostalgie la vacanta de vara. Ratele si vanatorii, miuta, 1-2-3 la perete stai, matele incurcate, acadele, bomboane, razbunari sau idile ne revin in minte si ni se face dor de ele, fiindca au gust de libertate. Am ales Baiuteii pentru aceasta editie a clubului de lectura ca sa incepem vara cu avant, cu pofta de joaca si prietenie. Ca intre frati.

Scopurile clubului de lectura sunt promovarea cartilor de fictiune scrise de autori romani in viata si promovarea fictiunii ca generator de intrebari. Clubul va avea intalniri lunare cu un public care e obisnuit sa citeasca mai degraba non-fictiune, sa citeasca pentru a invata sau a afla lucruri din zonele de interes. Clubul isi propune sa apropie acest public de fictiune printr-o discutie despre povestea si ideile din carti.

Pentru participare, curiosii sunt invitati sa se inscrie cu un mail la salut at revistadepovestiri.ro, cu subiectul „Pop-up Stories Club”, pana pe 10 mai. Spuneti-ne o carte recenta despre care ati vorbit cu un prieten (fie ca ati citit-o voi, fie ca a citit-o el, fie ca n-ati citit-o niciunul). Ce v-a facut sa vorbiti despre ea? 2-3 randuri sunt suficiente. Mai multe detalii pe pagina clubului. Alaturati-va evenimentului pe Facebook pentru noutati.

Pop-up Stories Club e un proiect creat de Revista de Povestiri in parteneriat cu Student din Provincie si cu Georgiana Serban. Clubul va asteapta la intalniri si mai asteapta si feedbackul vostru post-eveniment. Daca vreti sa ascultati inregistrarea audio a primei intalniri, o puteti face aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top elefant: cele mai cumparate carti in luna aprilie 2015

Next Article

Prea multă frumusețe (recenzie la cartea "Frumusețe și întristare", de Yasunari Kawabata)

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share