fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

BIRD BOX: ORBEȘTE, de Josh Malerman

BIRD BOX: ORBEȘTE
BIRD BOX: ORBEȘTE

BIRD BOX: ORBEȘTE – ACUM ÎNTR-O ECRANIZARE DE EXCEPȚIE PE NETFLIX, CU SANDRA BULLOCK ÎN ROLUL PRINCIPAL!

DAC-AI VĂZUT CE-I AFARĂ ÎNSEAMNĂ CĂ NU VEI MAI AVEA SCĂPARE!

A apărut cel mai așteptat titlu din colecția Leda Edge! Bird Box: Orbește, scris de Josh Malerman, poate fi găsit deja în librăriile partenere și pe site-ul www.edituracorint.ro.

Despre cartea BIRD BOX: ORBEȘTE

Malorie își crește copiii așa cum poate: cu ușile-ncuiate, draperiile trase și toate ferestrele acoperite cu saltele, să nu poată pătrunde nicio rază de lumină. Să nu poată zări ce este afară. Să nu poată desluși inamicul invizibil care a pus stăpânire pe întreaga lume și care îi transformă pe toți cei care-l privesc în criminali violenți și, în cele din urmă, în sinucigași.

Cei mici dorm încă, dar, în curând, va fi silită să-i trezească și să-i lege la ochi.

Astăzi vor risca totul. Astăzi trebuie să iasă neapărat din casă. Să plece, orbește, într-o călătorie de care depinde supraviețuirea lor.

Bird Box: Orbește este un thriller psihologic atât de bine scris, încât amintirea sa te va bântui de-a dreptul mult timp după ce îl vei fi terminat de citit.

Impresii despre carte

„O carte care trebuie devorată pe nerăsuflate, printre degete. N-a mai scris nimeni o asemenea poveste de groază. Josh Malerman ne-a oferit un roman cu adevărat memorabil.” Hugh Howey, autorul romanului Silozul

„În acest thriller absolut captivant găsești o mie de tușe subtile, însă nici măcar o singură înfloritură ― este atât de bine, atât de concis scris, încât i-am admirat, cu sinceritate, stilul. Josh Malerman își face treaba precum un înger înțelept, atins cu adevărat de har.” Peter Straub, coautorul romanului Talismanul

„[Un] debut terifiant! […] Malerman […] ne ține permanent în priză datorită modului superb și neîndurător în care își așterne povestea, pe care o impregnează cu un lirism aparte […]. Un roman tulburător, care merită să fie comparat cu Păsările lui Alfred Hitchcock, cu cele mai rafinate realizări ale lui Stephen King ori cu inteligentele aventuri fantastice ale lui Jonathan Carroll.” Kirkus Reviews

bogdan
Total
8
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ziua Mondială a Cărții, pe 7 martie

Next Article

Recenzie la cartea Confesiunile unui asasin economic, de John Perkins

Related Posts

Total
8
Share