fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Bookland Evolution: legătura dintre cei 7 ani de acasă și o viață împlinită

bookland evolution

V-ați gândit vreodată că cei 7 ani de acasă influențează următorii 70? Felul în care copiii înțeleg și îți insușesc realitatea înconjurătoare le determină viitorul. A se ‚limita’ la părerea părinților / prietenilor / profesorilor / mass mediei nu mai este suficient – pot fi frânturi de adevăr, care vin la pachet cu prejudecăți și alte informații incomplete.

Cu toții ne-am pus întrebarea „Cum pot avea succes?” Câți ne-am răspuns cu adevărat? Răspunsurile nu stau numai în cărți…sau dacă am compila perspectivele a sute de autori, poate ca da. Însă cât apucăm să citim într-o viață?

Dacă am avea ocazia să îl avem în față pe omul pe care îl admirăm, pe cel care prin câteva vorbe ne poate da vălul de pe ochi la o parte, pe cel care a reușit exact în domeniul care ne pasionează, nu-i așa că am profita de această oportunitate?

Proiectul cultural Bookland Evolution, prin seria de conferințe organizate pentru tinerii de 14-24 ani, oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România.

Cea de-a 3a ediție a Conferințelor BookLand Evolution, sesiunea toamnă-iarnă, își redeschide porțile pentru tinerii din București pe 19 septembrie 2016 la ASE, Facultatea de Marketing (sala Aula Magna). De luni până vineri (19-23 septembrie), în intervalul orar 14:30 – 16:30, vor urca pe scenă câte 3 profesioniști, care îi vor încuraja și motiva prin exemplu personal să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i așteaptă dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația.

Bucureștenii îi vor avea în fața lor, pregătiți să le răspundă la orice întrebare, pe: DOC, Daniela Nane, Doina Rusti, Dragoș Muscalu, Florentina Opriș, Florin Grozea, Luana Ibacka, Matei Dima, Mikey Haș, Paul Badea, Roxana Ciuhulescu, Șerban Huidu, Vasile Calofir și alții.

După sesiunea de primăvară-vară, Caravana Conferințelor BookLand Evolution se deplasează în intervalul 19 septembrie – 30 noiembrie 2016 în alte 12 orașe din țară, poposind timp de o săptămână în fiecare. Peste 500,000 tineri sunt invitați să se auto-descopere și să își lărgească oportunitățile prin experiențele și ideile împărtășite de cei 400 profesioniști consacrați, care s-au alăturat BookLand Evolution anul acesta.

Participarea la conferințe este GRATUITĂ.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lista Anutei: 10 romane pentru oameni sensibili

Next Article
back to office

Back to office: reduceri de până la 40% la cărți, papetărie, accesorii

Related Posts

Total
0
Share