fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cafeneaua bookuria (30.01.2014)

Buna dimineata! Cum ati ajuns astazi la birou? Daca ati apuca sa va incalziti va propunem cateva articole care sa va insoteasca pe parcursul urmatoarelor guri de cafea. Astazi mizam pe povesti, asa ca va recomandam cu drag cateva recenzii foarte bune. Iar daca va plac recenziile, poate cumparati si cartile ;)

Ioana Cristina Casapu scrie pe blogul Carturesti despre romanul “Dulcele bar – memorii”, de John Joseph Moehringer. Daca-ti pare interesanta cartea o poti cumpara cu reducere de aici.

gandire-rapida-gandire-lentaPe blogul bookmag, Oana Grecea scrie despre  cartea “Gandire rapida, gandire lenta”, de Daniel Kahneman. Citeste recenzia aici.

“Cartea de aproximativ 800 de pagini face o călătorie fascinantă prin mintea umană și ne arată cum gândim și ce greșeli facem, de cele mai multe ori fără să ne dăm seama. ”Starea voastră de spirit normală este să aveți senzații și opinii intuitive despre aproape tot ceea ce vă iese în cale. Vă plac sau vă displac oamenii cu mult timp înainte de a ști multe lucruri despre ei; aveți sau nu încredere în necunoscuți fără să știți de ce; simțiți că o întreprindere va avea succes fără să analizați”.”

Cartea o poti cumpara cu reducere de aici.

Cu voia dumneavoastra, ultima recenzie din lista de astazi este una de-a noastra. Colega Emilia Zăinel ne-a povestit tare frumos despre cartea Băieții și alte povestiri, de Mario Vargas Llosa. Recenzia o puteti citi aici.

Cam atat, sa aveti o zi calduroasa! :)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Incepe Luna Iubirii: reduceri si premii de la Editura Curtea Veche

Next Article

A aparut al doilea volum al romanului Torente. Impreuna cu Libertatea

Related Posts

Total
0
Share