fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Campionatul poveștilor cu Gregor Pământeanul

Campionatul poveștilorLibrăria Humanitas de la Cişmigiu şi Editura Nemi – Cărți pentru copii vă invită sâmbătă, 18 martie, ora 11.30, la Campionatul poveștilor cu un erou neobişnuit, Gregor Pământeanul, din seria Cronici din Subpământ, scrisă de bine cunoscuta Suzanne Collins.

Cine este Gregor Pământeanul? Un puști din New York care, întâmplător, descoperă o trecere către o nouă lume fascinantă ce-și duce existența dedesubtul metropolei cu personaje surprinzătoare: oameni, gândaci, lilieci, păianjeni sau șobolani.

Ce vom face la Campionatul poveștilor? Împreună cu Nona Rapotan, coordonatoarea site-ului cultural bookhub.ro, copiii vor citi, vor povesti, își vor imagina şi vor desena lumea de Subpământ, vor putea inventa și exersa o limbă numai a lor și a prietenilor, după regulile jocului numit „Unul mai sus, unul mai jos“.

Copiii vor învăța din această poveste o lecție importantă: un adevărat războinic și erou este cel care nu recurge niciodată la violență până nu epuizează toate posibilitățile de rezolvare a conflictelor prietenește.

Cei mai activi copii vor primi pachete cu cărţi Nemi.

Intrarea este gratuită. Vârsta recomandată:8+

Înscrieri pe adresa de email: ana.androne@nemira.ro

Comunicat Editura Nemira

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Serile Nautilus

Nemira lansează Serile Nautilus, un eveniment pentru iubitorii cărților SF

Next Article
Mensa Kids

La Litera Mică a apărut colecția Mensa Kids. Clubul micilor genii!

Related Posts

Total
1
Share