fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Caravana Cartii BookLand, in parcurile Cismigiu si Herastrau din Bucuresti

BL_Macheta-presa_HERASTRAU_148x210mm_148x210mmCaravana cartii BookLand va asteapta in parcul Cismigiu din Bucuresti in perioada 27 aprilie – 5 mai, intre orele 10.00 – 22.00 si in parcul Herastrau, in perioada 30 aprilie – 12 mai, intre orele 10.00 – 22.00, cu peste 5000 titluri de carte la pret de producator, de la peste 80 de edituri.

Ai cu ce te lauda?

“Vino in Caravana BookLand din parcurile Cismigiu si Herastrau, unde gasesti cele mai noi aparitii editoriale, care iti vor face viata mult mai frumoasa si conversatiile mai interesante. Ii asteptam pe toti bucurestenii sa treaca pragul Caravanei BookLand, in cele mai titrate parcuri din Bucuresti, Cismigiu si, respectiv, Herastrau. Acest eveniment este o reconfirmare a statutului capitalei de important centru de cultura al Romaniei. Toti iubitorii de carte sunt invitati sa petreaca clipe placute in compania cartilor, intr-o atmosfera idilica.” spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand

[quote_simple]Caravana Bookland este fara indoiala cel mai mare targ de carte urban, iar Editura Nemira este mandra sa faca parte din acest fenomen cultural. Asteptam sa ne  întâmpinam prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem sa le oferim vizitatorilor nostri cele mai noi aparitii la preturi mai mult decat atractive, asteptandu-i in spatiul primitor si modern pus la dispozitie de Bookland, declara Andreea Sterea, Marketing Manager Editura Nemira[/quote_simple]

Despre BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 3-a editie, prezent pe parcursul anului 2013 in 19 orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro.

DSC_9157

DSC_9177

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noua aparitie in Colectia "Iubiri de altadata": Floarea pasiunii, de Matilde Serao (Editura All)

Next Article

Revista Level ne ofera in mai un nou joc full: Just Cause

Related Posts

Total
0
Share