fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Caravana EUB, eveniment la Biblioteca Naţională

Caravana EUB

Conferinţa Naţională a Comunităţii Educaţie pentru Ştiinţe (ediţia a II-a), desfăşurată sub logo-ul „Evoluţie prin educaţie”, este un nou prilej de afirmare a proiectului Caravana EUB, care se va deplasa vineri, 3 noiembrie 2017, începând de la ora 10:00, la Biblioteca Naţională a României (Bd. Unirii nr. 22, aripa Mircea Vodă).

Conferinţa aduce laolaltă experţi din domeniul educaţional de la nivel internaţional şi local, reprezentanţi ai şcolilor şi universităţilor, ai institutelor de cercetare, factori de decizie la nivel de politici educaţionale, industrie, ONG-uri, companii care vor prezenta, discuta şi experimenta abordări inovative ale STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics), precum şi tendinţe de dezvoltare şi provocări cu care se confruntă diverşi actori interesaţi de dezvoltarea Comunităţii Educaţie pentru Ştiinţe.

Cei 250 participanţi sunt cadre didactice care predau discipline STEM (dintre care cel puţin 30 de cadre didactice din zone defavorizate), studenţi, universitari preocupaţi de cariera didactică, reprezentanţi ai diferitelor organizaţii ce desfăşoară activităţi de educaţie non-formală, ai institutelor de cercetare interesaţi de activităţi de comunicare a ştiinţei şi decidenţi în domeniul politicilor educaţionale.

Conferinţa cuprinde intervenţiile unor vorbitori-cheie, mese rotunde, un panel de experţi, expoziţii şi standuri educaţionale, precum şi mai mult de 20 de ateliere practice.

Oferta de carte pe care o puteți găsi în Caravana EUB include titluri, deja cunoscute sau foarte recente, inclusiv noi colecţii, în primul rând din psihologie şi ştiinţele educaţiei, dar şi volume, conexe sferelor de interes ale conferinţei, din comunicare, educaţie fizică şi sport, calitatea vieţii, sociologie, filosofie, ştiinţe exacte.

Raluca Grigoriu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
carte cadou

Happy Halloween - Carte Cadou de la Nemira

Next Article
Monica Ramirez

Monica Ramirez, autoarea lunii noiembrie în librăria online Libris

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share