fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Caravana EUB, la Casa Universitarilor

Caravana EUBÎn zilele de 15 şi 16 septembrie 2017, începând cu orele 09.00, Caravana EUB va fi prezentă la Casa Universitarilor (Str. Dionsie Lupu, nr. 46), cu ocazia evenimentului Geographies of Arab and Muslim Identity Through the Eyes of Travelers, conferinţă internaţională ce sărbătoreşte împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea secţiei de limba arabă la Universitatea din Bucureşti. Volumele propuse de Caravana EUB (în română şi în limbi de circulaţie internaţională) se încadrează atât în sfera arabisticii (limbă, literatură, cultură) şi a identităţii musulmane, cât şi, dată fiind diversitatea participării interne şi internaţionale la această conferinţă aniversară, în studii culturale/socio-umane cu spectru mai larg.

În cadrul conferinţei va fi lansat volumul autoarei Alina-Georgiana Focşineanu, Mărturii din arabistica românească, recent apărut la Editura Universităţii din Bucureşti în colecţia „Personalităţi ale Universităţii din Bucureşti”.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Legendara pianistă Martha Argerich revine pe scena Festivalului Enescu 2017 după zece ani

Next Article
Nemira

13 bestseller-uri Nemira cu 13 lei bucata

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share