fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cartile despre sanatate si diete sunt la mare cautare de sarbatori

201106-omag-books-fitness-300x205De cate ori ne apropiem de o sarbatoare importanta librariile, si cele online, dar si cele fizice, sunt asaltate cu solicitari de carti despre sanatate, diete si chiar retete specifice respectivei ocazii. Bineinteles si librarii incurajeaza fenomenul prin preturile reduse practicate la astfel de carti.

In mod normal, ordinea fireasca a solicitarilor este: intial cautam o carte de bucate (mai ales daca sunte gazde) pentru a pregati o masa asa cum se cuvine (masa de Paste, desi este una traditionala, poate fi imbogatita cu felurite mancaruri deosebite). Apoi, stim ca dupa ce mancam va fi nevoie de o dieta pentru a reveni la proportiile obisnuite :-). Iar ca sa fim siguri ca ceea ce vom pregati si vom manca de sarbatori nu ne va dauna foarte tare, mai punem in raft si o carte despre ingrijirea sanatatii. Aflam de acolo ce alimente sa ocolim, dar si care sunt schemele nutritionale ideale pentru o viata frumoasa.

Ei bine, cum spuneam, toate aceste carti se gasesc din belsug in librarii si pot fi cumparate chiar la preturi ce rivalizeaza cu o legatura de ceapa din piata :0)

Campanii interesante in aceasta perioada se gasesc mai ales in librariile din care se pot cumpara carti online, librarii precum elefant.ro, libris.ro, litera.ro etc.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O multime de cuvinte (Editura Litera)

Next Article

Privilegiul, de Zoey Dean (Editura Leda)

Related Posts

Total
0
Share