fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carturesti si Editura Herg Benet ne invita la lansarea romanului “Marele Băiat de Cartier” de Kiki Vasilescu

Vineri, 4 octombrie, de la ora 19.00, editura Herg Benet şi Cărtureşti Verona vă invită la ceainăria librăriei din Str. Pictor Arthur Verona nr. 14-16, Bucureşti, pentru lansarea romanului “Marele Băiat de Cartier” de Kiki Vasilescu.

Vor discuta despre carte Mugur Grosu, Felix Nicolau şi Cristina Nemerovschi. În cadrul lansării va avea loc reprezentaţia scenetei “Marele Ghid al Supravieţuirii”.

Cartea o poti cumpara cu reducere de aici.

Despre carte:

Într-un Bucureşti contemporan, de început de secol XXI, regulile de convieţuire socială încep să se schimbe odată cu apariţia bruscă, la margine de Ferentari, pe locul unei foste gropi de gunoi, a unei replici în mărime naturală a Casei Poporului. O construcţie albă, pe frontispiciul căreia se putea vedea de la câţiva kilometri anunţul pe care proprietarul îl făcea lumii întregi: „Aici stă Marele Băiat de Cartier“. Iar când Uniunea Europeană, NATO, preşedintele SUA şi bogații emiri arabi stau la coadă pentru a avea o întrevedere privată cu misteriosul Mare Băiat de Cartier, miturile devin legende, iar legendele adevăruri cotidiene, povestite seara, la colţ de bloc, la o nelipsită coajă de sămânţă.

Împotriva tuturor şanselor, Matei Petrini, un absolvent de filosofie, încearcă să obţină prima înregistrare cu fabulosul personaj, pentru a afla Secretul.

Citeste mai mult pe blogul Carturesti

marele_baiat_de_cartier

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Promotii de weekend: Cartile Marilor Idei si ale preturilor cu 40% mai mici :-)

Next Article

Bratarile Monster High, impreuna cu Gazeta Sporturilor, din 7 octombrie

Related Posts

Total
0
Share