fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cel de-al doilea volum Felix, asta-i culmea! se lansează, la Bookfest, pe 1 iunie

Felix, asta-i culmea!

Păzea! Puștiul Felix revine la salonul internațional de carte Bookfest 2018 cu cel de-al doilea arsenal de farse originale.

Noul volum Felix, asta-i culmea! Probleme la puterea a doua, semnat de Răzvan Franco Nițoi, va fi lansat vineri, ora 17.00, chiar de Ziua Copilului.

Primul volum al colecției poate fi cumpărat cu reducere de aici.

Te așteptăm și pe tine, într-o atmosferă interactivă și ușor… poznașă, la un eveniment fără surle și trâmbițe, dar cu siguranță cu multe hohote de râs.

Tonul va fi dat de gazda evenimentului, cunoscuta bloggeriță Laura Frunză. De asemenea, actrița Valeria Cristia, simpatica vloggeriță Dariana (Dariana citește) și Luna, iubitoare de cărți și de glume bune, îți vor spune de ce farsele sunt în trend și anul acesta. Nu va lipsi, bineînețeles, nici sesiunea de autografe din partea scriitorului.

Cel de-al doilea volum al cărții Felix, asta-i culmea! este un roman mai electrizant ale cărui ingrediente sunt: trio-ul de amici puși pe șotii, cele peste 200 de ilustrații originale, precum și poantele inspirate din realitate, care vor stârni râsul ușor malițios al copiilor, dar și al adulților.

O sursă de idei unice de poante care te va face să exclami: ”Hai, frate! Ce naiba a făcut ăsta!?”

Ediție apărută cu sprjinul Infodesign.

bogdan
Total
5
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Bookfest 2018

Noutăți Corint la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2018

Next Article
Etgar Keret

Etgar Keret, unul dintre cei mai importanți scriitori israelieni, vine la Bookfest

Related Posts

Total
5
Share