fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cele mai bine vândute cărți din istorie

Cele mai bine vândute cărți din istorie. Printre titlurile care s-au vândut cel mai bine de-a lungul timpului, la loc de frunte stau citatele lui Mao Zedong (între 740 de milioane și cinci miliarde de exemplare), Dicționarul Xinhua, care figurează și în Cartea Recordurilor din această perspectivă, sau „Stăpânul inelelor”, cu peste 100 de milioane de exemplare vândute (până acum). (mentalfloss.com)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Uniți în fața vandalului de carte. Librăria din Herne Bay, Kent, Marea Britanie, care, printre altele, strânge fonduri din vânzări pentru copiii bolnavi, a dat alarma vizavi de o persoană care rupe ultimele pagini din te 10-15 cărți în fiecare săptămână și acum toată comunitatea s-a unit pentru a-l identifica pe vandalul de carte (care țintește romanele cu crime). (The Sun)

Amazon scoate de la vânzare propaganda religioasă. Gigantul de retail Amazon a scos de la vânzare cărțile controversatului psiholog Joseph Nicolosi, care afirmă că terapia pentru convertire poate modifica orientarea sexuală a unei persoane. (huffpost)

India impozitează cărțile, nu și armele. Ministrul indian de Finanțe Nirmala Sitharaman a anunțat un impozit de cinci procente pentru cărțile de import. Purtătorul de cuvânt al opoziției, Gansham Tiwari, a replicat imediat, întrebându-se cum de în bugetul prezentat de Guvern nu există niciun impozit pentru armele aduse din străinătate. (news18.com)

Club de lectură… antifascist. Puțin înaintea celui de-Al Doilea Război Mondial, în Marea Britanie exista un club de lectură impresionant, cu zeci de mii de membri și peste 1.200 de puncte de întâlnire, care lupta împotriva ideilor fasciste (este adevărat, cu idei de stânga…). Noul Left Book Club are aceleași obiective, menționate la o recentă întâlnire în Londra. (newstatesman)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Zilele Elefant

Zilele Elefant se apropie de sfârșit. Reduceri de până la 90%

Next Article
Arthur

-50% la a doua carte de la editurile Arthur și Young ART

Related Posts

Total
0
Share